Verse broodjes & bbq service

Verse broodjes & bbq @home  

Wanneer u op vakantie bent wilt u optimaal genieten van uw vrije tijd en ontzorgt worden. U kunt gebruik maken van onze broodjes bezorgservice en de bbq-bezorgservice.

 

Lekker wakker worden met verse broodjes

Hoe fijn is dat, op vakantie ontzorgt worden!

Van 1 april tot 31 oktober kunt u gebruik maken van deze service. Bestellijsten kunt tijdens onze aanwezigheid inleveren bij de gastenservice en ook bij de COOP-supermarkt in Earnewâld. De COOP is van 1 april tot 31 oktober 7 dagen per week geopend, daarbuiten op zondag gesloten. Bij het inleveren van de lijst dient u de broodjes gelijk af te rekenen. De broodjes worden voor 09.00 uur aan de deur gehangen. 

PDF-bestanden samenvoegen tot één bestand - appletips Bijgevoegd vindt u de broodjes bestellijst!

 

BBQ-pakketten met BBQ bij uw bungalow laten bezorgen?

Er worden 2 vleespakketten aangeboden, 1 voor volwassenen en 1 voor kinderen. Compleet met diverse sauzen, salades, stokbrood en kruidenboter en een gasbarbecue met gas. De bbq en het vlees worden gebracht bij uw bungalow op de betreffende dag tussen 16:00 en 18:00 uur. Wanneer wij u niet thuis treffen wordt de bestelling in goed afgesloten boxen achter uw huis geplaatst. De bbq wordt een dag later weer bij uw accommodatie opgehaald.
De kosten bedragen € 17.50 p.p. en bij bestellingen onder de 10 personen worden eenmalig € 10.00 bezorgkosten in rekening gebracht. 

U kunt de bestelling een dag van te voren voor 15:00 uur doorgeven bij uw gastenservice of tijdens kantooruren door bellen via 0511-202030. Mailen mag ook naar gastenservice@recreasupport.nl, let wel op dat deze buiten aanwezigheid van de gastenservice niet altijd gelezen wordt! Bestellingen kunnen ook doorgegeven worden bij de Coop supermarkt in Earnewâld (0511-539235). Voor een BBQ op zondag dient u de bestelling vrijdag voor 18:00 door te geven. 

Wanneer er in de beschrijving van uw bungalow wordt aangegeven dat u gebruik kunt maken van een BBQ, dan kunt u deze afhalen bij uw gastenservice, tijdens de openingstijden. De gasflesjes verkopen we voor € 10.00 per stuk.  

PDF-bestanden samenvoegen tot één bestand - appletips Bijgevoegd vindt u de BBQ-bestellijst.