Technische problemen

Technische problemen

Wij hebben ons uiterste best gedaan ervoor te zorgen dat uw bungalow in goede staat verkeerd. Onverhoopt kan het zo zijn dat er zich een technisch probleem voordoet.

Wanneer er sprake is van een storing die niet kan wachten (bijvoorbeeld CV-storing, geen warm water) neemt u telefonisch contact met ons op en zorgen we ervoor dat de monteur spoedig langs komt.

Andere storingen kunt u doorgeven bij uw gastenservice, aanwezigheid vindt u onder openingstijden. Wij proberen de storing dezelfde dag nog te verhelpen. 

Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via nummer +31 (0)511 202030 of via de mail gastenservice@recreasupport.nl. Houdt u er wel rekening mee onze mail in het weekend en buiten aanwezigheid van de gastenservice niet altijd direct gelezen wordt. 

Voor dringende zaken en storingen die niet kunnen wachten, zijn we buiten kantooruren 24/7 te bereiken op storingsnummer/ noodnummer: +31 (0)511 202031. 

Wanneer u er de voorkeur aan geeft dat we dit bij vertrek verhelpen mag u het alvast aan ons doorgeven en pakken we het na uw verblijf op.