COOP Supermarkt

De COOP supermarkt Wester in Eernewoude

Voor een ruim assortiment met o.a. een grote vershoek, borrelhapjes, streekproducten en cadeauartikelen, heerlijke wijnen en gekoeld bier of een heerlijke kop koffie met belegd broodje op ons terras.

7 dagen per week kunt u terecht bij deze supermarkt van 08.00-19.00 uur, vanaf heden op vrijdag tot 20.00 uur en zondag tot 18.00 uur open.

Via onze supermarkt leveren we u ook de broodjesbezorgservice en de bbq-bezorgservice. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie en kunnen wij u ontzorgen. Bekijk verderop in de app naar de mogelijkheden. 

Het begon allemaal in 1922 toen Aaltsje Wester een kruideniers & schipperswinkel in het dorp Earnewâld begon. Momenteel zijn Hindrik en Anje Wester de derde generatie die in deze winkel staat, zij bedachten de naam selsbetsjinning, het Friese woord voor zelfbediening. Zij zijn het ook die deze kleine winkel hebben uitgebouwd tot huidige moderne Coop-winkel van 300 vierkante meter winkeloppervlak die een ruim assortiment combineert met een authentieke uitstraling.

Uitgangspunt hierbij was dat de winkel mooi moest zijn. Wat ook goed te zien valt aan het vele gebruik van glas, hout en een rode natuursteen. Maar ook aan de presentatie van veel kunst in de winkel.

Kortom, een bezoek aan Earnewâld is niet compleet zonder een bezoek aan Supermarkt Wester.

Adres

Straat: Wiidswei 7
Postcode: 9264 TL
Plaats: Earnewâld
www.supermarktwester.nl